Wie Italië zegt, denkt culinair spontaan aan pizza en pasta.
Ben jij verzot op pizza en verlekkerd aan pasta? Dan is deze Italiaanse kookworkshop echt iets voor jou. Met eenvoudige ingrediënten worden hemelse gerechten op tafel getoverd. Dat maakt de Italiaanse keuken bij iedereen geliefd.
Leer zelf de lekkerste pizza maken
Pizza was vroeger het voedsel van de arme mensen in Napels. Nu is pizza wereldberoemd en de favoriet bij jong en oud.
Om een lekkere pizza te maken heb je niet veel meer nodig dan bloem, olijfolie, gist, water en zout.
Je kneedt het deeg met je handen en je brengt het, als een echte Italiaan, met je vingertoppen in vorm.
Nu nog beleggen met je favoriete ingrediënten en je pizza op de juiste temperatuur knapperig afbakken in de pizzaoven.
Kom tijdens deze pizza & pasta workshop ontdekken welke jouw favoriete pizza is. Eentje met vlees, vis of groenten?
Of heb je liever een dessertpizza met fruit?
Niets zo lekker als zelfgemaakte pasta
Pasta is er in vele soorten, maten, kleuren en smaken.
Je denkt misschien dat verse pasta moeilijk is om te maken, maar eigenlijk is het simpel. Tijdens deze workshop pizza & pasta leer je de kneepjes van het vak. Bloem, eitjes, olijfolie en zout kneed je met je handen kneden tot een zacht pastadeeg.
Met de pastamachine of met je handen maak je er lasagne, spaghetti of tagliatelle van.
Alles overgoten met de lekkerste sauzen. Zelfgemaakt natuurlijk.
Check de kalender van de open kookworkshops en schrijf je in voor je favoriete workshop.
Proef je de smaak van zelfgemaakte pizza en verse pasta?